Αισθητική Πλαστική Χειρουργική

Αιδιοπλαστική

Με τον ορο αιδιοπλαστικη εννοούμε την σμίκρηνση η την αύξηση των μικρών χειλαίων του αιδιού. Τα μεγάλα χείλη μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα κατά την άθληση, στην υγειινή και στην σεξουαλική επαφή. Αυτό είναι τότε δεν είναι μόνο πρακτικό, αλλά και την αισθητική. Στο επίκεντρο βρίσκεται όχι μόνο το λειτουργικό κομμάτι αλλά και το αισθητικό.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΕΡΙΩΝ, ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 Ένα μεγάλο και πολλές φορές δυσεπίλυτο πρόβλημα είναι η γερασμένη εμφάνιση των χεριών. Η ραχιαία επιφάνεια των χεριών, αρκετές

φορές, προδίδει την ηλικία, κυρίως όταν το πρόσωπο και το σώμα έχουν τύχει φροντίδας από κάποιον ειδικό. Οι εφηλίδες (οι καφέ μαύρες κηλίδες) στη ραχιαία επιφάνεια των χεριών καθώς  και οι ρυτίδες που αρκετές φορές έρχονται πριν την ώρα τους, είναι ένα πρόβλημα που τώρα μπορεί να αντιμετωπιστεί σε μία ή δύο συνεδρίες.

Περισσότερα...

Αυτόλογο λίπος και πρόσθετες επεξεργασίες

Η ποσότητα του λίπους που αφαιρείται από την κοιλιά, τους μηρούς ή τους γλουτούς, συγκεντρώνεται και υφίσταται επεξεργασία υπό στείρες συνθήκες και εγχέεται στην περιοχή.

Αυτόλογο λίπος

Με την ηλικία το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και την δύναμη της αναγέννησης. Εμφανίζονται ρυτίδες, και σε ορισμένα σημεια διαμορφώνεται μια πραγματική απώλεια του όγκου, ιδιαίτερα στο πρόσωπο. Αυτή η απώλεια όγκου μπορεί εύκολα να γεμίσει με αυτόλογο λίπος. Ακόμα και μετά από τραυματισμούς και ατυχήματα μπορούν να διορθωθούν οι κοιλότητες αυτές.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του αυτόλογου λίπους είναι η ενδογενής ουσία - μπορεί, επομένως, να μην δημιουργήσει αλλεργικές αντιδράσεις.

  

Copyright © 2013 aesthetic-medicine.gr 

All Rights Reserved.